Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Κωστούλας Θωμάς

Ο  Θωμάς Κωστούλας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η ενασχόληση του με τη μουσική ξεκίνησε το 1996  στο ωδείο Συμφωνία, παρακολουθώντας μαθήματα Drums και Ρυθμολογίας από τον Αλεκο Παπαδοπουλο έως και το 2000. Το 2002 συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Λαικης και Παραδοσιακής Μουσικής στην Άρτα  με ειδίκευση στα παραδοσιακά κρουστά. Παράλληλα με τις σπουδές του δίδαξε Drums στο Δημοτικό Ωδείο Άρτας την περίοδο 2003-2005.

Το 2006 επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και διδάσκει για ένα χρόνο παραδοσιακά κρουστά και Θεωρία της Μουσικής στη Μουσική Σχολή Εν  Χορδαις. Το 2007 ξεκίνησε να διδάσκει παραδοσιακά κρουστά στο Μουσικό Σχολειό Κατερίνης και παράλληλα παρέδιδε μαθήματα Drums  στο ωδείο Σύνθεση (Θεσσαλονικη ) και Πιερικο ωδειο (Κατερινη).  

Απο το 2000 μεχρι και σημερα εχει παρακολουθήσει σεμινάρια για drums και παραδοσιακά κρουστά με τους, Misirli Ahmet, Zohar Fresco, Jeff Boudreaux, Νικο Καπηλιδη, Πετρο Κουρτη, Ανδρεα Παπα, Βαγγελη Καρίπη. Τα τελευταία χρονια εχει συνεργαστεί επί σκηνής με,  Μανωλη Ρασουλη, Λιζετα Καλημερη, Σοφια Παπαζογλου, Γιωτα Νεγκα, Γεωργια Νταγακη, Μανωλη Μητσια, Ανδρεα Μπαση, Γερασιμο Ανδρεατο,  Βασιλη Λεκκα,  Αρετη Κετιμε.