Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Παύλος Γεωργιάδης

Ο Παύλος Γεωργιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ασχολήθηκε από μικρός με την μουσική μαθαίνοντας πιάνο και έπειτα κιθάρα. 
Σπούδασε στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος του διπλώματος ηλεκτρικής κιθάρας JAZZ – FUSIONτης τάξης του Σάκη Ζαχαριάδη, καθώς και του διπλώματος Κλασικής κιθάρας με βαθμό Άριστα της τάξης του Στέφανου Συλλιγνάκη. Από το ίδιο ωδείο κατέχει και το πτυχίο της Αρμονίας της τάξης του Νίκου Σολομώνιδη.
 Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Jazzμουσικής και σύνθεσης με τους Milcho Leviev (piano, composition BG - USA) Dave Murray (saxophone USA) Billy Cobham (drums USA) Mark Whitfield (guitar USA) κάποια από τα οποία με υποτροφία. 
 Είναι μέλος του Heavy – Power Metal συγκροτήματος EMERALD SUN με τους οποίους περιοδεύει στην Ευρώπη συμμετέχοντας σε συναυλίες και φεστιβάλ δίπλα σε διάσημα ονόματα του χώρου (SAXON, GRAVEDIGGER, RAGE, FIRE WIND κ.α.) καθώς συμμετέχει ενεργά στην δισκογραφία και τις συνθέσεις του συγκροτήματος. Παράλληλα συμμετέχει και σε πολλά μουσικά σχήματα της Θεσσαλονίκης σε πληθώρα μουσικών ιδιωμάτων. (Pop, Rock,Blues, Jazz, Swing, Funk, Ρεμπέτικο). 
Σαν κιθαρίστας έχει υπάρξει μέλος σε Μιούζικαλ και Rock Όπερες (Mamma Mia, Alexander the Rock Opera, We Will Rock You, Little Shop Of Horrors κ.α) Με την διδασκαλία του οργάνου (ηλεκτρική, κλασική ακουστική κιθάρα) ασχολείται από το 2007 σε διάφορα ωδεία και μουσικές σχολές . Μαθητές του έχουν αποφοιτήσει από τα τμήματα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ και του Πα Μακ.