Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Φρουζάκη Κατερίνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σε ηλικία έξι ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και θεωρίας της μουσικής. Η αγάπη της για τη μουσική την οδήγησε στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου και αποφοίτησε με βαθμό Άριστα. Κατέχει επίσης Πτυχίο Πιάνου και Ανώτερων Θεωρητικών (Αρμονίας & Αντίστιξης) από το Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Έχει υπάρξει υπότροφος του ωδείου με αποτέλεσμα τόσο την οικονομική απαλλαγή από τα δίδακτρα φοίτησης, όσο και τη συμμετοχή της σε συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με τη Μουσικοκινητική Αγωγή, τη Διαπαιδαγώγηση στη σχολική και εφηβική ηλικία και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στα πλαίσια της φοίτησής της στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων, ημερίδων και σεμιναρίων.
Έχει συμμετάσχει ενεργά σε σεμινάρια πιάνου με τους Γεώργιο Χατζηνίκο, Δόμνα Ευνουχίδου, Γεώργιο Θυμή, Χρήστο Νούλη, Michael Davidov, Κατερίνα Σακκέτα κ.α, σε σεμινάρια Τεχνικής της Φωνής με τη Μάρθα Φριτζήλα («Η φωνή των ανθρώπων») καθώς και Μουσικοπαιδαγωγικά σεμινάρια (Play together with music).